هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟

توضیحات اسماعیلی درباره دادگاه‌های ویژه اقتصادی

توضیحات اسماعیلی درباره دادگاه‌های ویژه اقتصادی سخنگوی قوه قضائیه گفت: از فردا دادگاه‌های ویژه با برخی اصلاحات به کار خود ادامه خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود اظهار کرد: قوه قضائیه در دوره تحول اراده‌ای بسیار قوی در برخورد با انواع و اقسام مفاسد و همچنین شناسایی گلوگاه‌های فسادخیز و معرفی آنها و سالم‌سازی جامعه در برنامه‌های تحولی خود قرار داده است.

 

وی ادامه داد: اراده برخورد با فساد تا زمانی که مفاسد وجود داشته باشد تغییر نخواهد کرد.زمانی برنامه‌های ما تغییر می‌یابد که زمینه‌های بروز فساد در جامعه از بین برود و مردم ما شاهد بروز مفاسد نباشند. دو سال قبل بنا به ضرورتهای اجتماعی ریاست وقت قوه قضائیه از رهبر انقلاب درخواست کردند و با اجازه ایشان شعب ویژه رسیدگی به اخلال در نظام اقتصادی تشکیل شد. امروز شرایط تغییر چندانی نکرده و کماکان شاهد جنگ اقتصادی دشمن و شاهد سودجویی فرصت طلبان هستیم.


سخنگوی قوه قضائیه گفت: با درک این شرایط و با هدف مباره قاطع، صریح، قانومند و توأم با عدالت، تشخیص مقامات قوه قضائیه این بود که دادگاه‌ها باید استمرار پیدا کنند اما تلاش ما باید این باشد که نحوه برگزاری دادگاه‌ها انطباق با قانون داشته باشد و هر جا نیاز به قانون باشد از مجرای مجلس اصلاح قانون را تقاضا کنیم.

 

اسماعیلی افزود: بررسی وضعیت فعلی و عملکرد شعب ویژه ما را به این نتیجه رساند که می‌شود با اصلاح برخی از رویه‌ها و با استمرار قاطعانه رسیدگی‌ها، انتقادی که برخی از دلسوزان نظام داشتند را برطرف کرد و مبارزه با مفاسد اقتصادی را شدت بخشید. بر این اساس متنی تهیه و تقدیم رهبری شد. رویکرد اصلی مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی است. از فردا دادگاه‌های ویژه با برخی اصلاحات به کار خود ادامه خواهند داد.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار